A blogról

Kedves Olvasó

Ez egy földrajz (és kisebb mértékben biológia) tanár blogja. De ez ne tántorítson el! A bejegyzések és az oldalak  BYOD, IKT (és kisebb mértékben módszertani) próbálkozásaimat mutatják be, ezekből – reményeim szerint – bármely szakosként lehet ötleteket szerezni. Nem földrajz (és biológia) szakosoknak a felső menüt ajánlom, a módszerek, eszközök, tapasztalatok összefoglalása talán használható valamire.

A posztok elsősorban arról szólnak, hogy a diákokkal mire használjuk az okostelefonokat és a telefonokkal különböző weboldalakat, alkalmazásokat. Többnyire óraterveket írok le, de ha van időm, nagyobb projekteket is összefoglalok. Az óratervek nem “szabályosak”, a gyakorlati megvalósításhoz szükséges információkat tartalmazzák.
Újabban egyre több tapasztalatot, érzést is leírtam, ami nagyon kikívánkozott (pl. itt), illetve az okosság kategóriában technikai ötletek vannak.

A diákok által készített tartalmak (poszterek, blogok) nem feltétlenül hibátlanok. Ezeket órán megbeszéljük, értékeljük, de az elkészült munkák utólagos javítása nem biztos hogy megtörténik. Ez néha (pl. a poszterekről készült képek esetén) nem is lehetséges. A diákok blogjai idővel megváltozhatnak, eltűnhetnek, a linkeket nem tudom naprakészen ellenőrizni. A diákok véleményeit mindenesetre megmentem.

Ötleteket, javaslatokat, észrevételeket lehet (sőt kérek) írni hozzászólásban.

Honlapom: www.havassyandras.com

Földrajzból 7. és 8. osztályban az OFI könyvet, munkafüzetet, 9-ben a Mozaik könyvet és munkafüzetet, 10-ben az OFI (régi NTK-s) könyvet és munkafüzetet használjuk. Az atlasz Mozaik.
Biológiából az OFI könyvet és munkafüzetet használjuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s